Целюлозний картон

M-Real (Фінляндія)

Чистоцеллюлозний крейдований картон.

Simcote (із кремовою зворотною стороною)

Пакувальний картон (GC-2) з первинних волокон з одностороннім двошаровим крейдованим покриттям лицьової сторони і кремовим оборотом. Після модернізації виробництва була збільшена пухкість даного картону, що дозволяє використовувати менші щільності при збереженні товщини і характеристик жорсткості. Економія на щільності складає до 8%.

Технічні характеристики картону після модернізації:

Galerie Vision (Carta Solida) (із білою зворотною стороною)

Пакувальний картон (GC-1). Пухкий, що дає можливість застосовувати менші щільності без втрати якості. Середній шар, що складається з термомеханічної целюлози в сукупності з такими якостями як пухкість і білий оборот дає можливість істотно розширити спектр його застосування - упаковка для кондитерських виробів, сигарет, фармацевтичних препаратів, друк листівок, календарів, постерів, обкладинок і так далі.

Технічні характеристики картону:

Galerie Image (Carta Integra) (із білою зворотною стороною)

Пакувальний чистоцеллюлозний картон з первинних волокон з двошаровим крейдованим покриттям лицьової сторони, супер білим оборотом дає можливість істотно розширити спектр його застосування - упаковка для кондитерських виробів, сигарет, парфумерної продукції, фармацевтичних препаратів, друк листівок, календарів, постерів, обкладинок і так далі

APP (Индонезия)

Sinarvanda (із білою зворотною стороною)

Картон з первинних волокон з одностороннім двошаровим крейдованим покриттям лицьової сторони і білим оборотом (GC-1). Завдяки підвищеній пухлості, володіє високими жесткостнимі характеристиками, чим вигідно відрізняється від інших картонів класу GC-1.

Технічні характеристики картону після модернізації:

Ningbo Star(двосторонньо-глянцевий картон)

Картон з двостороннім глянсовим покриттям. Спектр застосування - упаковка для кондитерських виробів, сигарет, фармацевтичних препаратів, друк листівок, календарів, постерів, обкладинок і так далі.

MM-Karton, Kolicevo, Slovenia

Сервиспак

Картон з двостороннім глянсовим покриттям.

Спектр застосування: упаковка для кондитерських виробів, сигарет, фармацевтичних препаратів, друк листівок, календарів, постерів, обкладінок и так далі.

MCB/GT2, Фронляйтен, Австрия

MCB - макулатурний крейдований картон марки GT2 з побіленими обігом.

SAVVIBRITE, Индонезия

Двухсторонне-глянцевый картон