Етикеточний папір

UPM, Фабрика Jamsankoski (Фінляндія)

Labelcoat

Чістоцеллюлозние, суха етикеточний папір одностороннього двошарового мелования, глянцевий. Призначений для виготовлення етикеток на одноразову тару, бляшанки, а також харчова гнучка, упаковка на печиво, шоколад, цигарки, мило. Володіє твіст - ефектом.і

Labelcoat LC

Чістоцеллюлозние, полувлагостойкая етикеточний папір одностороннього двошарового мелования, глянцева. Призначена для етикетування неповоротних скляних і PET пляшок, харчова гнучка упаковка і обгортки

Властивості: Гарні оптичні властивості, обробка оборотної поверхні для кращої адгезії з клеєм.

Призначення: Вода, безалкогольні напої.

StoraEnso(Германія)

LablelSet

Чістоцеллюлозние, односторонньо крейдований, влагощелочестойкая етикеточний папір, глянцева, добре зберігає непрозорість у вологому стані. Використовується для офсетного друку при виготовленні влагощелочестойкой етикетки на поворотну скляну і пластикову тару, бляшанки, а також для м'якої упаковки, упаковки для сигарет.

MatisSet embossed

Чістоцеллюлозние, односторонньо крейдований, влагощелочестойкая етикеточний папір з тисненням типу «льон», »лінія», »верже», добре зберігає непрозорість у вологому стані. Використовується для офсетного друку при виготовленні влагощелочестойкой етикетки на поворотну скляну тару, зокрема для виготовлення винної етикетки і етикетки для шампанського.

Влагопрочность: Висока + щелочестойкая (для повернення тари)

Призначення: етикетці пляшки (в т.ч. для зворотної тари)

LablelSet Reflection

Чістоцеллюлозние тиснена етикеточний папір дворазового мелования лицьового боку, глянцева

Призначення: якісні етикетки для мінеральної води, безалкогольних напоїв, пива

APP(Индонезия)

SinarLux 8000

Чістоцеллюлозние етикеточний папір литого мелования. Призначена для етикетування скляних та PET пляшок, бляшанок, харчова гнучка упаковка і обгортки.

Влагопрочность: Висока + щелочестойкая (для повернення тари)

Призначення: етикетці пляшки (в т.ч. Для зворотної тари)